Apartmani Beograd – SKY

Apartmani Beograd – SKY

SKY apartman u Beogradu se nalazi u centru Beograda, na samom   Trgu Republike .Ulica je Kolarceva br.4.. U blizini su i Kalemegdanska tvrđava, park i Zoološki vrt. U okolini se nalazi mnoštvo restorana i klubova tako da ne morate da pešačite daleko od Apartmana.

SKY apartman u Beogradu je veoma moderan, prijatnog enterijera, toplih boja, što ga čini veoma privlačnim.Nalazi se na 9 spratu u lepoj zgradi sa liftom.Sa terase se pruza predivan pogled na centar grada kao i pogled na Dunav u daljini,prema Visnjickoj banji.Poseduje 2 odvojene spavace sobe kao i veliku dnevnu sobu i idealan je za boravak 2-4 ili 6 osoba.

U okviru apartmana na raspolaganju su Vam kupatilo, opremljena kuhinja, kablovska televizija, LCD TV, DVD, stereo sistem i  besplatan pristup internetu(Wi-Fi). Obezbeđeno je i redovno čišćenje apartmana, zamena peškira i posteljine.Ukoliko boravite duze od 7 dana u apartmanu imate besplatan transfer sa aerodroma i nazad, kao i pranje i peglanje vase licne garderobe(jednom nedeljno).

Veličina: 60 m2 Terasa: DA
Spavaće sobe: 2 Klima: DA
Kapacitet: 2 – 4 – 6 osoba Grejanje: Centralno
Sprat: 9 Internet: Wifi
1 ili 2 osobe 60 eur
3 ili 4 osobe 80 eur
5 ili 6 osoba 120 eur
Preko 30 dana –  cena po dogovoru Preko 15 dana – popust 10%


Apartman SKY